TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni autor: Matusiak Ryszard
Opcje dostawy
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 11,00 zł
  • Od 15,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,99
  • 9,99

Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni

Polskie tradycje kulinarne
Wydawnictwo: Olimp Media ISBN: 978-83-615-1355-1
Format: 14.0x20.0cm
Liczba stron: 160
Oprawa: Twarda
Wydanie: 1, 2009 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
31,40 zł 28,30 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Tę książkę kierujemy nie tylko do zapalonych amatorów łowiectwa, ale także do osób, które chciałyby urozmaicić domowe menu o smaczne i zdrowe potrawy z dziczyzny oraz inne typowo myśliwskie specjały.
W Przysmakach myśliwskich prezentujemy pomysły na dania z dzika, sarny, jelenia, zająca, kaczki, kuropatwy i bażanta – przepisy na rozmaite pieczenie, zrazy, zupy i gulasze. Ponadto znajdziecie tureceptury na pasztety i kiełbasy z dziczyzny.

Oprócz propozycji mięsnych w książce zostały umieszczone przepisy na dodatki do dziczyzny w postaci placków, pierogów i naleśników. W Przysmakach myśliwskich nie mogło zabraknąć również receptur na niezastąpione do dań z dzikiego mięsa sosy.
Osobny dział stanowią przepisy na nalewki, które stanowią nieodzowny element kuchni myśliwskiej.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Stańczyk akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier